L-stöd – Entramo

Ett L-stöd tillverkat i betong är en effektiv lösning när du behöver en ordentlig stödmur. Det ger en grym stabilitet i murar som i sin tur utgör en stark konstruktion. De robusta varianterna vi på Entramo tillverkar går snabbt att lägga och har en lång livstid. Hos oss kan du köpa färdiga sektioner av L-stöd samt passbitar och ytterhörn.   

 

För en stark och stryktålig konstruktion 

Våra betongtillverkade L-stöd passar perfekt till både privata och offentliga byggen med högre krav. De allra flesta stödmurar är konstruerade med en fot som går in vid muren och bakom upp som ett L. Där av namnet. Det är sedan med hjälp av fyllnadsmassor som läggs på murens fot som denna variant av stödmur blir en väldigt stark och stryktålig konstruktion. Beroende på vad ditt L-stöd ska användas till och vilket tryck det ska lyckas klara av gäller det att välja rätt variant.  

 

Enkel lösning med rätt kompetens 

Med god kompetens är det en relativt enkel lösning att bygga en mur med L-stöd i betong. Våra egentillverkade varianter går snabbt och enkelt att lägga och ger ett snyggt och robust slutresultat. Utöver att det är viktigt med duktiga entreprenörer som klarar av det tunga jobbet är det viktigt med rätt typ av utrustning för ett hållbart resultat. 

 

Bredden av användandet av L-stöd växer 

Allt fler har förstått finessen och den pragmatiska biten med att använda den robusta betonglösningen vid byggkonstruktioner. Det gäller både på offentliga platser men även bland privatpersoner. Möjligheterna kring att beklä ett kalt L-stöd gör att man kan förändra utseendet vilket enkelt lyfter muren till nya höjder.  

 

Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Söker du ett särskilt L-stöd eller inte vet vilket du ska välja? Tveka inte på att ta kontakt med oss på Entramo i Moheda så hjälper vi dig till en optimal lösning.  

 

Kontakt

Entramo
Industrigatan 4
342 60 Moheda

Tel. 0472-71070
Mobil 0708- 488 130,  0708-488 132
entramo@entramo.com