Sockelement

Idag både säljer och tillverkar vi på Entramo i Moheda högkvalitativa sockelelement. Våra sockelelement levereras färdigmonterade och monteras smidigt mot en stomme med hjälp av svetsning eller klämplåt. Tillverkningen av våra sockelelement sker utefter kundens önskemål och krav, perfekt för både handel, kontor, lantbruk- och industrianläggningar.  

 

Monteringsfärdiga sockelelement 

Med hjälp av en stomme samt svetsning eller klämplåt kommer det gå enkelt att montera dina sockelelement. Monteringen sker mot en redan befintlig plint eller ett färdigt golv. Det gör att du får en slitstark insida och fasad som står pall för de påfrestningar din verksamhet kan innebära. 

 

Stora valmöjligheter genom skräddarsydda lösningar 

Beroende på vilken verksamhet du är aktiv inom behöver vi anpassa och skräddarsy din beställning. Sockelelementens höjd och längd anpassas precis utefter dina önskemål och behov. Hittills har tillverkningen skett i allt från 30 centimeter till över 3 meter höga element efter kunders önskemål. Ytan på överdelen går att få borstad, rollad, ströpplad eller frilagd. Om önskan finns kan du även få din beställning homogen och isolerad samt grundmålad och färdigstrykt till leveranstillfället.  

 

Ta hjälp av oss på Entramo i Moheda

De allra vanligaste tjocklekarna vi tillverkar av sockelelement är 250, 300 eller 350 mm. Det ger ett U-värde på mellan 0,37 och 0,19. Av erfarenhet skulle vi rekommendera att du väljer tjocklek utefter hur bra och tät isolering du vill ha. Tveka inte att höra av dig till oss på Entramo i Moheda, vi hjälper dig gärna med allt inom betong och sockelelement! 

 

sockelelement

 

Kontakt

Entramo
Industrigatan 4
342 60 Moheda

Tel. 0472-71070
Mobil 0708- 488 130,  0708-488 132
entramo@entramo.com