Högkvalitativa sockelelement – skräddarsydda efter dina önskemål!

Söker du efter sockelelement i Växjö med omnejd? Då gör du rätt val i att vända dig till Entramo i Moheda! Vi både tillverkar och säljer sockelelement av mycket hög kvalitet. Vi hjälper till att ge dig precis vad du söker, eftersom vi tillverkar våra sockelelement helt utefter kundens krav. På så vis lämpar sig våra element perfekt för exempelvis kontor, handel, lantbruk och industrianläggningar.

 

Färdiga för montering

För att hjälpa dig att få en så smidig process som möjligt levereras våra sockelelement förberedda för montering. Du behöver bara enkelt installera elementet mot en redan befintlig stomme, såsom ett golv eller en plint. Denna process sker på ett snabbt och smidigt sätt med hjälp av antingen klämplåt eller svetsning. Eftersom du monterar sockelelementet mot en färdig stomme blir insidan slitstark och fasaden kommer garanterat att hålla för olika typer av påfrestningar.

 

Skräddarsydda för kundens behov

Olika verksamheter kräver olika lösningar, därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar efter dina individuella behov. Beroende på vilken verksamhet du har kommer vi ge individuell utformning och göra olika justeringar på din beställning. Mått och längd på ditt sockelelement kommer anpassas till total precision, och vi har alltid som mål att nå upp till alla våra kunders önskemål. Vår tillverkning har än så länge varit oerhört varierande, vi har ordnat sockelelement som haft allt mellan 30 centimeter och 3 meters höjd. Vår rekommendation är att välja tjocklek på ditt sockelelement beroende på hur god och tät isolering du söker. De mest vanliga tjocklekarna på sockelelement som vi tillverkar ligger på 250, 300 samt 350 millimeter. Det här innebär ett U-värde mellan 0,37 och 0,19. Vi erbjuder även stora valmöjligheter när det kommer till ytan på överdelen, denna går att få antingen rollad, borstad, frilagd eller ströpplad. Ifall du önskar kan du även få en enhetlig och isolerad beställning som vi både grundmålar och stryker färdigt inför din leverans.

 

Vi vill hjälpa dig

Kontakta gärna Entramo i Moheda om du går i tankar att investera i sockelelement. Vi har både bred kompetens och lång erfarenhet, och vi brinner för att hjälpa dig med allt som har med betong och sockelelement att göra!

Kontakt

Entramo
Industrigatan 4
342 60 Moheda

Tel. 0472-71070
Mobil 0708- 488 130,  0708-488 132
entramo@entramo.com