Betongelement

Entramo i Moheda utanför Växjö tillverkar och levererar betongelement till byggnader och infrastrukturer. Något som utgör grunden för morgondagens hållbara samhälle. Vi har gedigen kunskap och lång erfarenhet vad gäller både betongelement, transport och betongpumpning. Med moderna metoder och senaste tekniken är vi under ständig utveckling för att möta våra kunders behov.  

 

En industri som står för kvalitet och hållbarhet 

Betongelement i sig är kända för att vara stryktåliga och hållbara. I vår tillverkningsprocess jobbar vi aktivt för att utveckla våra produkter och för att ständigt öka kvalitet och hållbarhet.  

 

Små som stora leveranser till företag och privatpersoner 

Vi vill kunna möta våra kunders behov och önskemål i så stor utsträckning som möjligt. Vår leverans av betongelement sker i alla omfattningar, till såväl privatpersoner som företag och kommersiella bolag. I den dagliga produktionen sker tillverkning av suggor, plattor, trippelplattor och andra betongelement till bland annat företag som AJ, Holtab, Gerdmans, Runemans, A-betong och Combimontage. Kontakta gärna oss för mer specifik information.

 

Välutbildad personal med branschledande kunskap 

Vår personal är utbildade i betongtillverkning i kompetensklass 1 som är den högsta klassen. Detta gör att vi kan göra gjutningar i högsta utförandeklass (klass 3) enl. SS-EN13670:2009. Med den stora branschledande kunskap som finns inom verksamheten vet vi när, hur och varför olika typer av betong ska användas. Vi förmedlar gärna vidare både vår kunskap och erfarenhet till dig. 

 

Viktigt innan du beställer betongelement

Innan du beställer dina betongelement hos oss är det viktigt att veta att det finns många parametrar som spelar in. Det är många medvetna val som behövs göras oavsett om det handlar om en trappa, möbel, fundament, L-stöd eller pollare. Se därför till att ta hjälp av någon som kan så att du får rätt produkt för ditt byggprojekt, din plan och din budget. Ta gärna kontakt med oss på Entramo i Moheda om du vill ha råd inför din beställning. Vi är måna om att du får rätt betongprodukt enligt dina krav och önskemål. 

betongelement

 

Kontakt

Entramo
Industrigatan 4
342 60 Moheda

Tel. 0472-71070
Mobil 0708- 488 130,  0708-488 132
entramo@entramo.com