Plintar & fundament 

Entramo i Moheda vänder sig till dig som är på jakt efter slitstarka plintar till kommande byggprojekt. Hos oss finns möjligheten att köpa skräddarsydda plintar och fundament tillverkade helt utefter dina önskemål och krav. Våra betongprodukter hjälper dig att lägga starkaste och bästa grunden i dina kommande byggprojekt.  

 

Vikten av ett gediget grundarbete 

Vad som är A och O för ett hållbart bygge är grundarbetet. Alla byggen som görs bör ha ett starkt och välgjort grundarbete för bästa hållbarhet. Våra betongtillverkade plintar och fundament ger dig bästa grunden i dina kommande byggprojekt.  

 

Stryktåliga med lång hållbarhet 

Under tillverkningen får våra plintar en kraftig fot vilket gör att de passar till de flesta olika varianter av byggnationer. De välgjutna plintarna kommer ge dig bästa förutsättningarna för att ditt bygge ska stå emot all tänkbar yttre påverkan och hålla i många år framöver.  

 

Utefter kundens önskemål och behov 

Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar kan vi anpassa vår tillverkning helt efter dina önskemål och behov. Gemensamt för plintarna är att alla har ett djupt ingjutningshål i toppen för att enkelt kunna gjuta in till exempel balkskor och svetsplattor. Plintarna är koniska och är även utrustade med en kraftig bottenplatta för att maximera hållbarheten.  

 

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss! 

Tveka inte att höra av dig till oss på Entramo i Moheda. Med egenproduktion, lång erfarenhet och bred kompetens kommer vi göra allt för att du ska tillhandahålla plintar och fundament som passar just ditt bygge.  

 

Kontakt

Entramo
Industrigatan 4
342 60 Moheda

Tel. 0472-71070
Mobil 0708- 488 130,  0708-488 132
entramo@entramo.com