Slitstarka plintar och fundament – vi anpassar beställningen efter dina behov!

Söker du plintar och fundament ? I så fall har du kommit rätt. Entramo i Moheda erbjuder skräddarsydda lösningar inom betong, där vi justerar och anpassar beställningarna helt utefter våra kunders krav och önskemål. Vi vill att du ska få precis det du söker, genom att hjälpa till att ordna den starkaste och mest slittåliga grunden för ditt byggprojekt.

 

Grundarbetet – viktigaste delen av ett hållbart bygge

Ett välgjort och starkt grundarbete är vad som krävs för att garantera hållbarhet på ett bygge, och med hjälp av våra betongprodukter i form av fundament och plintar kan du känna dig helt trygg. Vi ser till att alla våra plintar tillverkas med en kraftig fot, på så vis kommer de att passa till de allra flesta typer av byggnationer. Gemensamt för alla våra plintar är att de är utrustade med ett djupgående ingjutningshål på toppen, i syfte att på ett enkelt vis ha möjlighet att gjuta in exempelvis svetsplattor och balkskor. Våra plintar är koniska och har dessutom en rejäl bottenplatta. Detta resulterar i en maximal hållbarhet. Tack vare våra välgjutna plintar kommer du få den bästa möjliga grunden på ditt bygge, som kommer stå emot för alla typer av påfrestningar och ha en lång hållbarhet.

 

Skräddarsydda lösningar

Vi brinner för att skapa skräddarsydda lösningar på vår tillverkning helt utefter just dina behov. Det finns en lösning på de flesta problem! Vi är stolta över vår egenproduktion, breda kompetens och långa erfarenhet, och vi gör allt för att stå till tjänst med fundament och plintar som passar ditt bygge som hand i handsken.

 

Kontakta oss

Entramo i Moheda finns här för dig om du har tankar för ett nytt byggprojekt. Kontakta oss om du har några idéer som du vill göra verklighet av, eller frågor som du behöver svar på. Vi vill hjälpa dig på vägen till ditt drömbygge!

Kontakt

Entramo
Industrigatan 4
342 60 Moheda

Telefonnummer:

0472 – 710 70

 

entramo@entramo.com