Betongtrappor

Entramo i Moheda har sedan 60-talet en historia inom trapptillverkningDet aktiva arbetet för en ständig utveckling av teknik sker för att alla våra moment i leveransprocessen ska hålla hög klass. Det är en viktig bit för att vi ska lyckas bibehålla vår kvalitetsstämpel och alltid ligga i framkant i vår tillverkning av betongtrappor.  

 

Stort bakomliggande hantverkskunnande 

Bakom varje gjuten betongtrappa ligger det ett stort hantverkskunnande. Vi är väldigt måna om att både utveckla och vårda vår gedigna kunnande inom gjutning. En viktig del i vår själ och identitet. Betongarbeten kräver ett gott handlag och stor noggrannhet. Det gäller även att kunna arbeta snabbt och effektivt, A och O för att slutresultatet ska bli riktigt snyggt och bra. När du anlitar oss på Entramo kan du vara säker på att hela processen sker under konstens alla regler. 

 

Ett brett sortiment av unika betongtrappor 

Till oss ska du vända dig när du behöver en professionell tillverkare av betongelement. Vi tillverkar dagligen produkter anpassade till arbeten i både små och stora entreprenader. I vårt sortiment finner du allt ifrån rationella standardtrappor till unika designtrappor där objektet i sitt sammanhang fyller fler syften än funktion. För oss spelar det ingen roll om det handlar om en liten trappa till en villa eller om maffig trappentré till ett stort köpcentrum. Vi arbetar allt efter samma principer med högsta precision. Hos oss ska du alltid tillhandahålla betongarbeten av högsta kvalitet.  

 

Varmt välkommen att höra av dig till oss! 

Hör gärna av dig till oss på Entramo för mer information om hur vi kan hjälpa just dig med att gjuta betongtrappan du alltid drömt. Vår målsättning är att alltid leverera arbeten som håller i många årtionden framåt. 

 

 

Kontakt

Entramo
Industrigatan 4
342 60 Moheda

Tel. 0472-71070
Mobil 0708- 488 130,  0708-488 132
entramo@entramo.com